Η προσυνεδριακή διαδικασία της ΛΑΕ Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25/5, η πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση  των μελών της ΛΑΕ Μαγνησίας ενόψει της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του Ιο...


Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25/5, η πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση  των μελών της ΛΑΕ Μαγνησίας ενόψει της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του Ιούνη (24-26/6 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) κατά την οποία συζητήθηκαν  το Καταστατικό και οι Αρχές λειτουργίας  του μετωπικού σχηματισμού της Λαϊκής Ενότητας, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη (στις 8 Ιούνη) για τη συζήτηση του πολιτικού πλαισίου.
Τη συνέλευση απασχόλησαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (φορολεηλασία, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, κατάλυση δημοκρατίας) που μετατρέπουν τη χώρα σε αποικία χρέους και προτεκτοράτο των δυτικών τοκογλύφων καπιταλιστών.
«Αποδείχτηκε πως η υποταγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στους δανειστές δεν έχει τελειωμό, καθώς ζητούν ολοένα και σκληρότερα μέτρα σφαγιασμού των λαϊκών τάξεων, ολοένα και περισσότερες υποχωρήσεις. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Τα μέτρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν, ο λαός θα αντιδράσει και επείγει απολύτως να προταχτεί η πολιτική ανυπακοή στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ακόμη, ότι στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας αναπτύχθηκε επίσης πλούσιος και ειλικρινής διάλογος για τις καταστατικές αρχές και τις αρχές λειτουργίας της Λαϊκής Ενότητας ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί ένα παλλαϊκό, ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό, δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο που θα σταθεί αντιμέτωπο σ’ αυτούς που καταστρέφουν σήμερα τη χώρα και ρημάζουν το λαό της.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 972221516257472577

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item