Το Ισραλητικό Συμβούλιο τιμά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου διοργανώνουν, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00, εκδή...


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου διοργανώνουν, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00, εκδήλωση προς τιμήν του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Γ. Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποτελεί έκφραση τιμής και αναγνώρισης του έργου και της συνολικής προσφοράς του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη.
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, κ. Μωυσής Κωνσταντίνης, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, κ. Μαρσέλ Σολομών και ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, κ. Γεώργιος Πετράκος. Εν συνεχεία, θα μιλήσουν για τον τιμώμενο και το έργο του ο κ. Ηλίας Σαμπετάι, ραββίνος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, ο κ. Κώστας Ανδρουλιδάκης, Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο κ. Γιώργος Καλαντζής, Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας.
Θα ακολουθήσει αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου.
Τέλος, η βραδιά θα κλείσει με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1551634905688416540

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item