Οδηγίες της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων για τους υποψήφιους της Αγχιάλου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, προκειμένου να διερευνηθεί το πρόβλημα που προέκυψε στο ε...


Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, προκειμένου να διερευνηθεί το πρόβλημα που προέκυψε στο εξεταστικό κέντρο Νέας Αγχιάλου, όπου προχθές (Τετάρτη), δεν στάθηκε δυνατή η μετάδοση διευκρινίσεων στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας που διαγωνίστηκαν 12 υποψήφιοι. Για την ίδια υπόθεση προκαταρκτική εξέταση διενεργείται και από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με την οποία, πιθανότερη εκδοχή είναι να υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με την δορυφορική κεραία του εξεταστικού κέντρου Νέας Αγχιάλου.
Εξάλλου, από την Κεντρική Επιτροπή δόθηκαν εντολές στα Βαθμολογικά Κέντρα ώστε να έχουν δίκαιη μεταχείριση τα γραπτά των συγκεκριμένων υποψηφίων, οι οποίες δεν είναι ωστόσο, κοινοποιήσιμες.
Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας πάντως, ζητήθηκε ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες αυτές, ώστε να ενημερωθούν σχετικά οι ενδιαφερόμενοι γονείς και οι ίδιοι οι υποψήφιοι.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5486238855958983961

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item