Νέα μήνυση για το «σκάνδαλο» της ΕΡΓΗΛ κατέθεσε η δημοτική αρχή

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα για το θέμα της ΕΡΓΗΛ η δημοτική αρχή Βόλου προσκομίζοντας όλα τα νέα στο...


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα για το θέμα της ΕΡΓΗΛ η δημοτική αρχή Βόλου προσκομίζοντας όλα τα νέα στοιχεία, που στοιχειοθετούν τις ενστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ κατά των απαιτήσεων της εταιρίας, στοιχεία που προέκυψαν από τη μακρά και λεπτομερή έρευνα εξέταση στη διάρκεια του πορίσματος της Πειθαρχικής Επιτροπής της επιχείρησης.
Όπως επισήμανε ο ασκών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου που προσήλθε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη, ο φάκελος περιέχει νέα στοιχεία για το θέμα της ΕΡΓΗΛ. Χαρακτήρισε τον φάκελο πλήρη ο οποίος  θα αποτελέσει «όπλο στα χέρια  της δικαιοσύνης για να υπάρξει διαφάνεια στο σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει». Τόνισε ότι η δημοτική αρχή «έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση και θα αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που δημιούργησαν αυτό το σκάνδαλο»
Αναφορικά με τα νέα στοιχεία που περιέχει ο φάκελος ανέφερε ότι σε αυτόν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ για ευθύνες υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και άλλα στοιχεία που αφορούν το σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη μήνυση της δημοτικής αρχής Βόλου κατά παντός υπευθύνου για το ίδιο θέμα. Ο κ. Θεοδώρου τόνισε ότι αναμένονται εξελίξεις, αλλά φυσικά αυτές δεν δημοσιοποιούνται για «ευνόητους λόγους. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούν όλοι όμως είναι το εξής: γιατί τόσα χρόνια αυτοί που είχαν τις τύχες της δημοτικής αρχής στα χέρια τους δεν έκαναν το αυτονόητο, αυτό που κάναμε εμείς σήμερα με σεβασμό απέναντι στους δημότες όπως έχουμε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα της θητείας μας».
Τέλος επανέλαβε τη θέση της δημοτική αρχής ότι δεν θα προβεί σε κανένα συμβιβασμό με την ΕΡΓΗΛ. «Εκπτώσεις σε σκάνδαλα και σε διαπλοκή εμείς δεν κάνουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Related

Sticky 5574979474201985290

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item