Επιλογή Ευθύνης: «Η αλήθεια για το «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ» είναι δυσάρεστη και ενοχλητική για κάποιους»

Απαντώντας στη δήλωση του κ.Κουτσιφέλη σε σχέση με  «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ», από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλο...


Απαντώντας στη δήλωση του κ.Κουτσιφέλη σε σχέση με  «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ», από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ό,τι είχαμε να πούμε για το  «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ», το είπαμε με την προχθεσινή ανακοίνωσή μας, με αίσθημα ευθύνης, συνείδηση του δημοσίου συμφέροντος και χωρίς να δίνουμε όπλα στην αντίδικο εταιρεία, και δεν σκοπεύουμε να ανοίξουμε διάλογο με τον κ.Κουτσιφέλη. Καταλαβαίνουμε ότι η αλήθεια είναι  δυσάρεστη και ενοχλητική για κάποιους. 

 Όσο λοιπόν και αν καταφεύγει στη λογική ότι «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα» και όσο και αν προσπαθεί να πολτοποιήσει την κοινή λογική,  οι πολίτες έχουν πια αντιληφθεί ότι η ευθύνη για το «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ» δεν μπορεί παρά να ανήκει σε αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα, και όχι σε εκείνους που εκ των υστέρων και αφού είχε ολοκληρωθεί η διαχείριση του έργου, κλήθηκαν να ξελασπώσουν την Επιχείρηση. 

Αν λοιπόν στον κ.Κουτσιφέλη έχει μείνει λίγο φιλότιμο,  ας μιλήσει επιτέλους μια φορά για τις δικές του ευθύνες για πράξεις και παραλείψεις, ως διευθυντής, τότε, των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ, και ας πάψει να παριστάνει τον δικολάβο και τον δημόσιο κατήγορο με κραυγαλέα ψεύδη και συκοφαντίες, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που έχει πάρει   δημόσιες απαντήσεις από τους δικηγόρους που χειρίστηκαν την υπόθεση. Και φυσικά ας πάψει να κάνει βολικές μεν για τον ίδιο, προδήλως ωστόσο αυθαίρετες, ατυχείς και προσβλητικές συγκρίσεις της προηγούμενης με τη σημερινή Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ.


Μάλλον όμως ζητάμε πολλά. Κατά τα λοιπά, επιφυλασσόμαστε.»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3042437753842430906

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item