Φράγκος κατά Κουτσιφέλη για την διαδοχή στο Βιολογικό

Δικαιωμένος από την τοποθέτησή του στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων, δηλώνει ο Ιωάννης Φράγκος...


Δικαιωμένος από την τοποθέτησή του στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων, δηλώνει ο Ιωάννης Φράγκος, απαντώντας στα όσα ανέφερε για το πρόσωπό του χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ, Δημ. Κουτσιφέλης, με αφορμή τις αλλαγές προϊσταμένων και τμηματαρχών στις οποίες προχώρησε η επιχείρηση. Σε επιστολή του προς τα ΜΜΕ επισημαίνει ότι διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση και εκτιμά ότι από το 2013 είχε παραγκωνιστεί από προϊστάμενες θέσεις.
Ειδικότερα ο κ. Φράγκος αναφέρει:
«Σήμερα είμαι ο αρχαιότερος υπάλληλος της ΔΕΥΑΜΒ, (χημικός μηχανικός) από το 1983, αναλαμβάνοντας όλα αυτά τα χρόνια θέσεις ευθύνης (που είναι ευρέως γνωστές στην υπηρεσία). Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια (10/2013) είχα παραγκωνιστεί από προϊστάμενες θέσεις, χωρίς ουδέποτε να παραπονεθώ ουσιαστικά, θέτοντας πάντα το συμφέρον της επιχείρησης πάνω από το δικό μου, αφού έτσι έκρινε η εκάστοτε Διοίκηση.
Κι ενώ όλα τα παραπάνω είναι ευρέως γνωστά σε όλους τους κατοικοεδρεύοντες στην Επιχείρηση, με μεγάλη απογοήτευση πληροφορήθηκα για τις μειωτικές και απαξιωτικές κρίσεις, που αναφέρθηκαν για το πρόσωπό μου, στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ από τον κ. Κουτσιφέλη.
Για την κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης δηλώνω ότι έχω όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα (μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελεγχθούν), καθώς επίσης και μεταπτυχιακό τίτλο δευτέρου επιπέδου (διεθνές) με αντικείμενο «Επιστήμη και Τεχνολογία για Βιώσιμη Ανάπτυξη σε Ρυπογόνα πεδία», προσόντα που με καθιστούν τουλάχιστον ικανό για τον διορισμό μου.
Είμαι δε στη διάθεση του οποιουδήποτε αρμοδίου να κριθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα μου, οι τίτλοι σπουδών μου, η γνώση ξένων γλωσσών, η πολύχρονη εμπειρία μου σε όλους τους τομείς της ΔΕΥΑΜΒ που σχετίζονται με ρύπανση (επίγεια, αέρα και θάλασσας).
Σε κάθε περίπτωση, η αξιολόγησή μου έχει γίνει εδώ και πολλά έτη από ιεραρχικά ανωτέρους μου, εκτός φυσικά των Πανεπιστημιακών σπουδών που μου απέδωσαν τους Πολυτεχνικούς και Μεταπτυχιακούς τίτλους που κατέχω».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8835008921855723970

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item