Η «Κουζίνα Αλληλεγγύης» διένειμε φρούτα και λαχανικά

Δύο τόνους πορτοκάλια, 1.200 κιλά λάχανα και 100 νωπά κοτόπουλα και ψωμία, διατέθηκαν σήμερα σε περαστικούς και σε όσους επιθυμούσαν α...


Δύο τόνους πορτοκάλια, 1.200 κιλά λάχανα και 100 νωπά κοτόπουλα και ψωμία, διατέθηκαν σήμερα σε περαστικούς και σε όσους επιθυμούσαν από του εθελοντές της Κουζίνας Αλληλεγγύης στην οδό Ερμού έξω από τον Άγιο Νικόλαο. Τα προϊόντα διέθεσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ. Όπως επισήμανε η Αγγελική Ιωαννίτη από την Κουζίνα Αλληλεγγύης η συνεργασία αυτή γίνεται για δεύτερη φορά και ίσως υπάρξει συνέχεια.
πορτ 1
Σημειώνεται ότι  η Κουζίνα Αλληλεγγύης συνεχίζει να ετοιμάζει μερίδες φαγητού από Τρίτη έως Παρασκευή. Επιπλέον την Κυριακή 5 Ιουνίου, οι εθελοντές της Κουζίνας μαζί με  30 περίπου εργαζόμενους του υποκαταστήματος Κωτσόβολος στο Βόλο, θα ετοιμάσουν 150 – 200 μερίδες , ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Κουζίνα αλληλεγγύης θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο συγκρότημα. Επίσης η Κουζίνα Αλληλεγγύης συνεχίζει τις δράσεις της με τα σχολεία, ετοιμάζοντας κάθε μέρα μερίδες φαγητού, που μοιράζονται στα σχολεία με ευθύνη των Διευθυντών, ενώ για την επόμενη σχολική χρονιά ήδη έχουν υποβληθεί 150 αιτήσεις.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5225615803583992435

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item