Τρεις ακόμη υποψήφιοι με κρίσεις άγχους στον Βόλο

Ακόμη τρία περιστατικά υποψηφίων που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το άγχος των εξετάσεων, είχαμε σήμερα, σε εξεταστικά κέντρα του Βόλου...

Ακόμη τρία περιστατικά υποψηφίων που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το άγχος των εξετάσεων, είχαμε σήμερα, σε εξεταστικά κέντρα του Βόλου και του Βελεστίνου. Τα νέα αυτά περιστατικά, που έρχονται να προστεθούν σε άλλα δύο που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αφορούν σε μια μαθήτρια και δύο μαθητές.
Όπως έγινε γνωστό από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο ένας υποψήφιος «κατέρρευσε» πριν δοθούν τα θέματα, ενώ οι άλλοι δύο, αφού είχε ξεκινήσει η διαδικασία της εξέτασης. Και στις τρεις περιπτώσεις οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μετά από ολιγόωρη παραμονή αναχώρησαν για τα σπίτια τους.
Να σημειωθεί, ότι τόσο οι τρεις υποψήφιοι που δεν μπόρεσαν να διαγωνιστούν σήμερα, όσο και οι άλλοι δύο που αντιμετώπισαν προβλήματα και αποχώρησαν από τις εξετάσεις τους την περασμένη εβδομάδα, θα μπορέσουν – αν το επιθυμούν – να διαγωνιστούν ξανά στο διάστημα μεταξύ 6 και 16 Ιουνίου, κατά τις επαναληπτικές εξετάσεις.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 79657299716379338

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item