Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Πανεπιστημίου

Σε διαρκή ετοιμότητα και αγωνιστικότητα κάλεσε τους εργαζόμενους η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο των απεργιακών εκδηλώσεω...


Σε διαρκή ετοιμότητα και αγωνιστικότητα κάλεσε τους εργαζόμενους η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο των απεργιακών εκδηλώσεων που οργάνωσε για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Πανεπιστημίου, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αποστόλη Ριζόπουλο, μέλος του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η Γιάννα Παπαδημητρίου πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου και ο Μάνθος Κοντάκης εκ μέρους της ΠΑΣΕΒΕ.
Στο μεταξύ, από νωρίς το πρωί δυνάμεις του ΠΑΜΕ, για τρίτη μέρα έδωσαν τη μάχη της απεργιακής φρουράς στο λιμάνι. Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης και κατάθεση στεφάνων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος και Αγ. Νικολάου όπου την περίοδο του μεγαλειώδους απεργιακού αγώνα στην πόλη το δίμηνο Μάη και Ιούνη του 1936 και στη μεγάλη απεργιακή μάχη στις 2 Ιούνη χτυπήθηκε βάναυσα η συγκέντρωση από τις δυνάμεις καταστολής με θύμα έναν εργάτη. Ακολούθως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και μετά όλη η πορεία με υψωμένες τις γροθιές τραγούδησε τη Διεθνή των Εργατών.
Όπως – μεταξύ άλλων – τόνισε στην ομιλία του, ο κ. Ριζόπουλος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με άθλιες μεθοδεύσεις, σαν τον κλέφτη έφερε το νομοσχέδιο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1209623664703807801

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item