Σε υποτονικό κλίμα οι φοιτητικές εκλογές στο Π.Θ.

Μέσα σε ιδιαίτερα υποτονικό κλίμα πραγματοποιούνται μεθαύριο Τετάρτη, οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στις οποίες θα...


Μέσα σε ιδιαίτερα υποτονικό κλίμα πραγματοποιούνται μεθαύριο Τετάρτη, οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στις οποίες θα συμμετάσχουν τουλάχιστον έξι φοιτητικές παρατάξεις: Αγωνιστικό Φοιτητικό Ρεύμα, ΔΑΠ, ΠΚΣ, ΑΡΕΝ, ΕΑΑΚ, Φοιτητική Συμμαχία, ενώ δεν αποκλείονται και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ μέχρι και σήμερα οι φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποιούν τις εκλογοαπολογιστικές τους συνελεύσεις για την ανάδειξη των εφορευτικών επιτροπών και των υποψηφίων των παρατάξεων.
Αξίζει να σημειωθεί πως κυρίαρχη δύναμη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι, τα τελευταία χρόνια, το Αγωνιστικό Φοιτητικό Ρεύμα, που αποχώρησε από την ΠΑΣΠ, το 2010, όταν υπογράφηκε το μνημόνιο.
Η Σύνοδος Πρυτάνεων
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την Σύνοδο Πρυτάνεων, η οποία θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο, από την Πέμπτη 19 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 21 Μαΐου. Και σε αυτή την Σύνοδο αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα οικονομικά των Πανεπιστημίων.
Να σημειωθεί πως η Σύνοδος Πρυτάνεων είχε διεξαχθεί και πάλι στο Βόλο πριν πέντε χρόνια.πηγη: ερτ

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3878821715948976814

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item