Νέες χρεώσεις στο πάρκινγκ του λιμανιού

Aπό την Κυριακή 15 Μαΐου ισχύει νέα τιμολογιακή πολιτική για το χώρο στάθμευσης στο λιμάνι . με τις νέες ρυθμίσεις μειώνεται το κόστος ...

Aπό την Κυριακή 15 Μαΐου ισχύει νέα τιμολογιακή πολιτική για το χώρο στάθμευσης στο λιμάνι . με τις νέες ρυθμίσεις μειώνεται το κόστος μακροχρόνιας στάθμευσης οχημάτων στο πάρκινγκ του λιμανιού και θεσπίζεται κάρτα στάθμευσης μηνιαίας και ετήσιας διάρκειας.
Ετσι, τονίζει, ικανοποιούνται τα αιτήματα, τόσο των ταξιδιωτών για τις Β. Σποράδες, όσο και των κατοίκων της πόλης αντίστοιχα, που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του εν λόγω σταθμού.
Ωριαίες χρεώσεις
Για τις δύο πρώτες ώρες παραμονής του οχήματος στο χώρο στάθμευσης, η χρέωση ανέρχεται στο ποσό του 1,50 € ανά ώρα παραμονής.
Για τις επόμενες οκτώ ώρες (από 3η έως και 10η) παραμονής του οχήματος στο χώρο στάθμευσης, η χρέωση ανέρχεται στο ποσό του 1 € ανά ώρα παραμονής. Για τις επόμενες ώρες (από 11η και για το σύνολο των ωρών πέραν αυτής) παραμονής του οχήματος στο χώρο στάθμευσης, η χρέωση ανέρχεται στο ποσό του 0,50 € ανά ώρα παραμονής.
Μηνιαίες χρεώσεις
Σύμφωνα με τον ΟΛΒ, καθιερώνεται μηνιαία κάρτα χρήσης του χώρου στάθμευσης (Parking), της κεντρικής προβλήτας λιμένος Βόλου. Το κόστος προμήθειας της κάρτας (δεδομένου του κόστους της) ανέρχεται σε 10 € ανά κάρτα. Η μηνιαία χρέωση χρήσης του χώρου στάθμευσης (Parking) της κεντρικής προβλήτας λιμένος Βόλου ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ. Επισημαίνεται ότι με την επιστροφή του σώματος της κάρτας από τον χρήστη, θα του επιστρέφεται και το ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος προμήθειάς της.
Ετήσιες χρεώσεις
Καθιερώνεται ετήσια κάρτα χρήσης του χώρου στάθμευσης (Parking), της κεντρικής προβλήτας λιμένος Βόλου. Το κόστος προμήθειας της κάρτας (δεδομένου του κόστους της) ανέρχεται σε 10 € ανά κάρτα. Η ετήσια χρέωση χρήσης του χώρου στάθμευσης (Parking) της κεντρικής προβλήτας λιμένος Βόλου ανέρχεται στο ποσό των 1.095 ευρώ. Επισημαίνεται ότι με την επιστροφή του σώματος της κάρτας από τον χρήστη, θα του επιστρέφεται και το ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος προμήθειάς της.
Οι ωριαίες χρεώσεις υλοποιούνται ανά ακέραια ώρα, ενώ κλάσμα ώρας θεωρείται πλήρης ώρα. Το συνολικό αντίτιμο χρέωσης των καρτών στάθμευσης μηνιαίας και ετήσιας διάρκειας προκαταβάλλεται.
Επισημαίνεται ότι η πληρωμή του αντιτίμου χρήσης των υπηρεσιών του εν λόγω σταθμού δύναται να υλοποιηθεί με μετρητά, όπως και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7240839594225774212

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item