Επιβεβαίωση του TheNewspaper.gr - O Μποτσιβάλης στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου

Ο  Παναγιώτης Μποτσιβάλης  είναι ένας από τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του  Ολυμπιακού Βόλ...


Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είναι ένας από τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα σεζόν, όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είχε αποκαλύψει το TheNewspaper.gr εδώ και αρκετό καιρό. Ο παλιός πρόεδρος του «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με το χθες, ενώ τόνισε πως ο κορμός της νέας ομάδας του, θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές της Football League. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη:
«Πήρα την απόφαση και την ευθύνη να βοηθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου. Κόκκινη γραμμή... δεν θέλω να ασχοληθώ με το χθες, αλλά μονό με το αύριο. Δεν θα σας πω τρελά λόγια, ότι θα ανέβουμε του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ. Θα φτιάξουμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα. Δεν θέλουμε να λείψει κανένας από το γήπεδο. Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν. Εμείς θέλουμε να ανέβει η ομάδα από την πρώτη ή τη δεύτερη χρόνια. Κάνεις, όμως δεν θέλει να βάλει χρήματα και μετά την άνοδο να του πουν ''καληνύχτα σας''. Εφόσον τηρήσω όλες τις υποχρεώσεις μου, θέλω να είμαι και ο πρώτος υποψήφιος, που θα συνεχίσει (σ.σ. στη Football Leahgue). Όσον αφόρα την ομάδα θέλουμε ο κορμός της να αποτελείται από παίκτες της Β΄ Εθνικής. Ήδη έχουμε επιλέξει πολλoύς ποδοσφαιριστές. Θέλω να έχω επίσης 7 παίκτες από το Βόλο, ταλέντα από τη Γ΄ Εθνική, αλλά να επιλέγουν και παιδιά από τις ακαδημίες. Θα λειτουργούμε σαν ΠΑΕ της Σουπερ Λιγκ. Λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα. Αυτοί που κάνουν πολλά, κάνουν και λάθη. Έμεινα έκπληκτος από τον κόσμο, που έχει έρθει και δεν χωράει στην αίθουσα».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς για το Goalpost.gr

Related

Sticky 7944398914898761668

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item