Ζήτησαν ένα ποτήρι νερό, αλλά έκλεψαν 300 ευρώ και χρυσαφικά

Εκμεταλλεύτηκαν το προχωρημένο της ηλικίας του, τη δυσκολία στην κινητικότητά του, τη μοναχικότητα της ζωής του, την καλή του διάθεση ...


Εκμεταλλεύτηκαν το προχωρημένο της ηλικίας του, τη δυσκολία στην κινητικότητά του, τη μοναχικότητα της ζωής του, την καλή του διάθεση για να βοηθήσει…
Κλέφτες ζήτησαν από 86χρονο στο Ριζόμυλο να τους δώσει νερό και με τη μέθοδο της απασχόλησης βρήκαν τον τρόπο και το χρόνο και έκλεψαν από το σπίτι ό,τι χρήματα βρήκαν και χρυσαφικά.
Ο ηλικιωμένος μέχρι να αντιληφθεί το κακό που είχε πάθει ήταν πλέον αργά. Είχε το ποτήρι με το νερό στο χέρι, αλλά οι απρόσκλητοι επισκέπτες ως διά μαγείας είχαν γίνει άφαντοι.
Οι δράστες αποδείχτηκε ότι αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο το ποσό των 300 ευρώ, καθώς επίσης και άγνωστο αριθμό χρυσαφικών.
Για το περιστατικό, το οποίο συνέβη προχθές σε εντελώς ανύποπτο χρόνο αφού οι κλέφτες παρουσιάστηκαν στον ηλικιωμένο πρωινή ώρα, έγινε αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.
Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής, οι δράστες ήταν δύο άτομα πιθανότατα Ελληνες, καθώς η προφορά τους ήταν καλή. Ηταν έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου όταν ο 86χρονος τους εντόπισε βλέποντας ύποπτη κίνηση και έσπευσε να ρωτήσει αρχικώς τι θέλουν και στη συνέχεια να τους εξυπηρετήσει.
Ο ηλικιωμένος ζει μόνος το σπίτι με τη φροντίδα των παιδιών του. Οπως αναφέρθηκε, η κατοικία του βρίσκεται σε αραιοκατοικημένη περιοχή, γεγονός που φαίνεται ότι οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν και «χτύπησαν» δίχως κανένα δισταγμό ή συστολή απέναντι στον υπερήλικα.πηγη: ταχυδρομος

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4676588613580638366

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item