Πρόσληψη 5 ατόμων στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Η πρόσληψη µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών τ...


Η πρόσληψη µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, για το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2016, ανακοινώθηκε σήμερα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».
Η ειδικότητα που ζητείται είναι ΠΕ Γεωπόνων για την κάλυψη θέσεων Τομεαρχών Δακοκτονίας και εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους αυτής της ειδικότητας θα επιλεγούν υποψήφιοι ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής. Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την ημερομηνία υπογραφής της και έως τις 30 Νοεμβρίου 2016.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες.
Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και αιτήσεις δίνονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων (Ιωλκού και Αναλήψεως) στο Βόλο. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24213 52543 και 24213 52574.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1250427017948940824

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item