Υποτροφίες σε φοιτητές από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου

Η τελετή υποτροφιών σε φοιτητές - φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, θα πραγματοποιηθούν τη Δ...


Η τελετή υποτροφιών σε φοιτητές - φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 7.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Παραλιακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο.
Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή.
Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των υποτροφιών, θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου «Ερικα» των Ruth Vander Zee και Roberto Innocenti από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, σε μετάφραση της κ. Μαρίζας Ντεκάστρο, συγγενή της οικογένειας Σακκή.
Το βιβλίο αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και απευθύνεται σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν ο Επίκουρος Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας κ. Κώστας Μάγος, η συγγραφέας και κριτικός κ. Μαρίζα Ντεκάστρο και η δημοσιογράφος κ. Ροσσάνα Πώποτα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3196082247883432639

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item