"Το Έπαθλο" παρουσιάζεται στη Σκιάθο

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη «Το έπαθλο» θα παρουσιαστεί την  Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδη...


Το βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη «Το έπαθλο» θα παρουσιαστεί την  Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Μπούρτζι της Σκιάθου. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, τα οποία θα διατίθενται στον χώρο της εκδήλωσης.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Τα ανθρώπινα πάθη κρύβονται, αλλά δε θάβονται. Στην περίπτωση του πάμπλουτου επιχειρηματία Μπραντ Κάρλτον, ένα ανοιξιάτικο πρωινό στην έπαυλή του, στα προάστια του Λονδίνου, ήταν αρκετό να ανατρέψει τα πάντα. Ο εξαναγκασμός της υποτακτικής συζύγου του Εβελιν να τον διεκδικήσει ξανά μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, μέσω ενός διεστραμμένου ερωτικού παιχνιδιού, θα προκαλέσει πόνο, προδοσία και θα φτάσει ως το έγκλημα.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Δημήτρης Μαρέδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων. Ανήκει στους ανθρώπους που έχουν καθιερώσει το life and business coaching στην Ελλάδα. Είναι ο προσωπικός life & business coach εκατοντάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πολλών επαγγελματιών που βρήκαν το δρόμο για την κορυφή. Παράλληλα, ασκεί συμβουλευτική επικοινωνίας και marketing σε μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας. Ως δημοσιογράφος επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές από το 1999, ενώ έχει εργαστεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Εχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στην Αθήνα και Νομική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών και της Ενωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Related

Sticky 5419825833190564691

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item