Ούτε κουβέντα για Μπέο από τη ΝΔ Μαγνησίας...

Θ έση σε όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ του κ. Θεοχαρόπουλου, του Α. Μπέου και του Χ. Μπουκώρου επιχειρεί να πάρει η ΝΟΔ...


Θέση σε όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ του κ. Θεοχαρόπουλου, του Α. Μπέου και του Χ. Μπουκώρου επιχειρεί να πάρει η ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας με ανακοίνωσή της στην οποία όμως δεν αναφέρεται καν στον Αχ. Μπέο:
Η ανακοίνωση:
«Δεν υποφέρουν σιωπηλά, όπως η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας την οποία καταδικάζουν σε εξαθλίωση με τις πολιτικές τους.
Τηρούν όμως ένοχη σιωπή οι άνθρωποι της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον πολίτη της Μαγνησίας.
Άλαλοι στο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για τον αποκλεισμό του Νομού από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Άφαντοι και μετά τον αποκλεισμό του Βόλου από το πρόγραμμα των μακροχρόνια ανέργων.
Αντί να απολογηθούν για την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, με τα τεράστια ψέματα, τις κάλπικες υποσχέσεις τους και τις επικίνδυνες αυταπάτες τους, έτρεξαν ασθμαίνοντας να εκδώσουν ανακοίνωση για την πολιτική αντιπαράθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Μπουκώρου με τον κ. Θ. Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ.
Ο Συνασπισμός του ψέματος και της ανικανότητας, με έναν ανερμάτιστο πολιτικό τυχοδιωκτισμό, δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί, ακόμη και την τοποθέτηση ενός πολιτικού αντιπάλου του, για να βεβαιώσει την πολιτική του ύπαρξη.
Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών της Μαγνησίας που τους ψήφισαν.
Όσους δηλαδή δεν τους έχουν ακόμη ξεγράψει … ».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7761546801399211753

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item