Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας

Σ ε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας στο οδικό δίκτυο του Βόλου. Την ί...


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας στο οδικό δίκτυο του Βόλου. Την ίδια στιγμή ανησυχία προκαλούν τα πρόσφατα, πολλαπλά κρούσματα κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο.
Αναφορικά με τα έργα οδοποιίας – οι εργασίες περιλαμβάνουν τοποθέτηση νέων  ασφαλτοτάπητων – το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αργοναυτών και Ιάσονος, καθώς και της οδού Θουκυδίδη, πίσω από το ΙΚΑ Βόλου, ενώ αντίστοιχες εργασίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Νέας Ιωνίας.
Όπως επισήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  Θανάσης Σταυρίδης «η υπηρεσία συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος  συντήρησης των δρόμων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όπου φυσικά κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση μας λόγω προβλημάτων στο οδόστρωμα ή και λόγω παλαιότητας της ασφάλτου. Στόχος μας, όπως και με όλα τα έργα που υλοποιούμαι, είναι η βελτίωση της εικόνας της πόλης αλλά πάνω από όλα η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8649925062341726169

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item