Στη Λάρισα θα χτυπάει το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ για τον Βόλο!

Την πρόθεση της διοίκησης του ΕΚΑΒ να μεταφέρει το τηλεφωνικό κέντρο του Βόλου στη Λάρισα μετέφερε στους εργαζόμενους το μέλος της διοίκ...

Την πρόθεση της διοίκησης του ΕΚΑΒ να μεταφέρει το τηλεφωνικό κέντρο του Βόλου στη Λάρισα μετέφερε στους εργαζόμενους το μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Παν. Δαρειώτης. Όπως είναι γνωστό το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο και εξυπηρετεί την περιοχή της χερσαίας Μαγνησίας και τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Σημειώνεται ότι με αυτό τον τρόπο ολόκληρη η Μαγνησία με πληθυσμό 200.000 κατοίκων θα εξυπηρετείται τηλεφωνικά από το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στη Λάρισα που εξυπηρετεί περίπου 500.000 κατοίκους καθώς εκτός από τη Λάρισα, καλύπτει και τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.
Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στο Βόλο λειτουργεί από το 1986 και ήταν από τα πρώτα στην Ελλάδα. Η διοίκηση όμως του ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων και ανθρώπινου δυναμικού αποφάσισε να υπάρχει ένα τηλεφωνικό κέντρο ανά περιφέρεια.
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα ενημερώσουν το Σάββατο που μας έρχεται τους βουλευτές και τους δημάρχους της Μαγνησίας ενώ προγραμματίζουν και κινητοποιήσεις.

Related

Sticky 2845919425716066394

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item