Παραίτηση Μίνας Καλογήρου από Ε.Π.Ζ. - Ένταση στη Δημοτική Αρχή Βόλου

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα το πρωί στον εκτελούντα χρέη Δημάρχου, κ. Θάνο Θεοδώρου, η μέχρι τώρα πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητα...


Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα το πρωί στον εκτελούντα χρέη Δημάρχου, κ. Θάνο Θεοδώρου, η μέχρι τώρα πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, κ. Μίνα Καλογήρου, που διατηρεί τη θέση της ως αντιδήμαρχος Πρασίνου.
Τα καθήκοντα του προέδρου της συγκεκριμένης επιτροπής θα ασκεί εφεξής ο κ. Θάνος Θεοδώρου.
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις του κ.Θεοδώρου και της κας Καλογήρου είχαν από καιρό ψυχρανθεί, με τελευταίο το χτεσινό επεισόδιο στη Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όπου η  παρουσία του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κ. Γαργάλα α προκάλεσε αρχικά την αντίδραση του αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων Απ. Μαλαματίνη που απευθυνόμενος στον κ. Γαργάλα το ρώτησε «τι δουλειά έχεις εδώ αφού δεν είσαι μέλος της επιτροπής». Εκείνος του είπε ότι είναι δημοτικός σύμβουλος. Παίρνοντας το λόγο ο εκτελών χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου που ήταν στην αίθουσα, ζήτησε από τον κ. Γαργάλα να αποχωρήσει με την πρόεδρος της Επιτροπής Μίνα Κολογήρου να επιδεικνύει τη δυσφορία της, λέγοντας ότι «οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές σε όλους» και να εγκαταλείπει την αίθουσα.

Related

Sticky 3998081470389756917

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item