Εκλογές στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη  Προέδρου στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολή...


Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη  Προέδρου στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τα ακαδημαϊκά έτη 2016-2017 και 2017-2018 δεδομένου ότι η θητεία του απερχόμενου Προέδρου σύμφωνα με τα παραπάνω λήγει στο τέλος Αυγούστου 2016. Η διενέργεια της εκλογής θα πραγματοποιηθεί με κάλπη. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τρίτη 28 η Ιουνίου από τις 10:00 έως 15:00 και εφόσον προκύψει ανάγκη επαναληπτικής ψηφοφορίας την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 10:00 έως 15:00 και με την ίδια ορισθείσα Εφορευτική Επιτροπή. Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλουν όσοι ενδιαφέρονται έως τις 27 Ιουνίου και ώρα 14:00 στο πρωτόκολλο της Γραμματείας του Τμήματος και φέρουν τις υπογραφές των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι μπορούν μέχρι την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος ξεχωριστό έγγραφο, ορίζοντας τους εκπροσώπους που θα τους αντιπροσωπεύουν στο εκλογικό τμήμα κατά την ημέρα των εκλογών.
Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου μπορούν να υποβάλουν Καθηγητές πρώτης βαθμίδας και Αναπληρωτές Καθηγητές. Καθηγητές μερικής απασχόλησης δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι και να εκλεγούν. Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων από την ορισθείσα από τη Συνέλευση του Τμήματος, Εφορευτική Επιτροπή. Στη συνέχεια ο πίνακας των υποψηφίων αναρτάται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με κάλπη. Ως εκλογικό Τμήμα θα χρησιμοποιηθεί η Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τυχόν ενστάσεις κατά της διαδικασίας προκήρυξης, της συμμετοχής των υποψηφίων, της εκλογικής διαδικασίας ή για άλλο λόγο υποβάλλονται από οποιονδήποτε έχει το σχετικό δικαίωμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του κεφαλαίου ΙΣΤ’ του ΠΔ 160-2008. Οι ενστάσεις εξετάζονται από την Εφορευτική Επιτροπή, η οποία δίνει τεκμηριωμένες απαντήσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του ανωτέρω Προεδρικού Διατάγματος.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3514209214926649031

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item