Ενημερωτικές δράσεις Αστυνομίας για προστασία ηλικιωμένων από εγκληματικές συμπεριφορές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 28-04-2016 έως 22-06-2016 ενημερωτικές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα της Ελλ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 28-04-2016 έως 22-06-2016 ενημερωτικές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλία, με θέμα την προστασία των πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων, από εγκληματικές συμπεριφορές.
Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, για την ενημέρωση των ηλικιωμένων πολιτών, με σκοπό τη λήψη μέτρων αποφυγής θυματοποίησής τους από επιτήδειους.
Ειδικότερα, καταρτισμένοι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας μετέβησαν σε 72 χώρους που συγκεντρώνονται ηλικιωμένοι (Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, Πολιτιστικά Κέντρα των Δήμων, Συλλόγους Συνταξιούχων και Αποστράτων, καφενεία κ.λπ.), σε όλη τη Θεσσαλία, όπου πραγματοποίησαν ενημερωτικές διαλέξεις – ομιλίες και παρείχαν συμβουλές σε ηλικιωμένους, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότερα από 1.700 άτομα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2730601661299279461

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item