Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια τα έργα στο Τρίκερι

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δυο έργα στο Τρίκερι, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που υλοποιήθηκαν με πόρους του...


Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δυο έργα στο Τρίκερι, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που υλοποιήθηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.
Οι παρεμβάσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Σχεδίων Ανάπτυξης των Νησιών (ΟΣΑΝ) Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου και Παλαιού Τρικερίου και συγκεκριμένα αφορούσαν τα εξής έργα στο νησί Παλαιό Τρίκερι:
1
α) «Τσιμεντοστρώσεις – πλακοστρώσεις οδοποιίας στο νησί παλαιό Τρίκερι», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ,  και
β) «Επέκταση αγωγού ύδρευσης προς τον οικισμό του Πύθου στο νησί παλαιό Τρίκερι», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.
– Συγκεκριμένα με το έργο «Τσιμεντοστρώσεις – πλακοστρώσειςοδοποιίας στο νησί παλαιό Τρίκερι», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του νησιού αλλά και την τουριστική ανάπτυξη αυτού και συγκεκριμένα:
3
  • πλακόστρωση τμήματος της κεντρικής  πλατείας, επιφάνειας 925,04 τ.μ.
  • τσιμεντόστρωση κοινοτικών δρόμων που συνδέουν τον οικισμό με διάφορες τοποθεσίες (π.χ. δεξαμενή, Μοναστήρι), συνολικού μήκους 739,39 μ.
  • πλακόστρωση με κολυμβητό λιθόστρωτο α) του δρόμου που εφάπτεται με την κεντρική πλατεία του οικισμού, εμβαδού 263,74 τ.μ. β) του μονοπατιού από τον οικισμό Παλαιό Τρίκερι προς την ακρογιαλιά Παχούλα μήκους 146,00 μ. γ) του μονοπατιού από τον οικισμό Παλαιό Τρίκερι προς τον οικισμό Πύθο, μήκους 1.057,58 μ. και δ) του μονοπατιού από Μοναστήρι έως οικισμό Αγίου Γεωργίου, μήκους 381,00 μ.
– Το έργο «Επέκταση αγωγού ύδρευσης προς τον οικισμό του Πύθου στο νησί παλαιό Τρίκερι», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ αφορούσε στην βελτίωση των υποδομών ύδρευσης του νησιού και ειδικότερα του οικισμού Πύθου. Πραγματοποιήθηκαν έργα ύδρευσης και ειδικότερα επέκταση αγωγού ύδρευσης, με αφετηρία την κεντρική δεξαμενή του νησιού Παλαιού Τρικερίου και κατάληξη στον οικισμό του Πύθου. Έγιναν εργασίες εγκατάστασης υπόγειου δικτύου ύδρευσης, αγωγού PE 10 atm, διαμέτρου Φ90 και συνολικού μήκους 1.100 μέτρων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4950748558827961110

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item