Αδιαφορούν οι χρήστες άρδευσης για επικαιροποίηση του μητρώου

Μικρός είναι ο αριθμός των χρηστών του δικτύου της άρδευσης που έσπευσαν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στη ΔΕΥΑΜΒ, έπειτα από π...


Μικρός είναι ο αριθμός των χρηστών του δικτύου της άρδευσης που έσπευσαν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στη ΔΕΥΑΜΒ, έπειτα από πρόσκληση της επιχείρησης πέρυσι. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας η οποία τονίζει ότι προχώρησε στην έκδοση λογαριασμών που αφορούν στην άρδευση για την περίοδο του 2015 με τα στοιχεία όπως είχαν παραδοθεί από τις πρώην Κοινότητες & Δήμους προ Καλλικράτη.
Όπως διευκρινίζει, η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόστηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ είναι η ίδια που ίσχυε στις περιοχές αυτές προσαρμοσμένη στον Κανονισμό Άρδευσης της Επιχείρησης.
Η ΔΕΥΑΜΒ ζητά τη συνδρομή των προέδρων των τοπικών Κοινοτήτων στο μοίρασμα των λογαριασμών, δεδομένου ότι σε κάποιες περιοχές δεν υπάρχουν πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν τα ακίνητα να έχουν αλλάξει ιδιοκτήτη.
Καταλήγοντας ζητά από τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων να παροτρύνουν στους καταναλωτές να προσέλθουν στη ΔΕΥΑΜΒ ώστε να καταγραφούν τα στοιχεία των αρδευόμενων ακινήτων με πληρότητα και ακρίβεια για τη αποφυγή λαθών στο μέλλον.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9163052433559955765

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item