Ο Βόλος συνδέεται με την Σκύρο

Από τις 19 Ιουνίου ο Βόλος και η Βόρειος Ελλάδα συνδέονται με το ανατολικότερο και μεγαλύτερο νησί των Βορείων Σποράδων, την Σκύρο, μέ...


Από τις 19 Ιουνίου ο Βόλος και η Βόρειος Ελλάδα συνδέονται με το ανατολικότερο και μεγαλύτερο νησί των Βορείων Σποράδων, την Σκύρο, μέσω του επιβατηγού - οχηματαγωγού «Αχιλλέας». 
Η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Σκύρου (ιδιοκτήτρια του Ε/Γ - Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΥΣ), από φέτος προβαίνει στη σύνδεση του νησιού με την Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα κάθε Κυριακή στις 06:45 π.μ. από τον Βόλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προς τον τελικό προορισμό της Σκύρου, ενδιαμέσως θα εξυπηρετήσει και τα νησιά Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο, (από και προς το Βόλο).
Η βέβαιη ευόδωση του εγχειρήματος θα αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερες συνδέσεις ανά βδομάδα από το επόμενο δρομολογιακό έτος. Αυτό σημαίνει ότι και οι επιβάτες για Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο μπορούν να στηρίξουν το πλοίο στη σύνδεσή του για την Σκύρο. Αλλωστε οι συγκριτικές τιμές συνηγορούν προς τούτο.
Οι τιμές για επιβάτες είναι: Για Σκιάθο 20.20 ευρώ, για Σκόπελο 25.20 ευρώ, για Αλόννησο 25.20 ευρώ και για Σκύρο 29.20 ευρώ.Επίσης θα υπάρχει έκπτωση 20% για τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
Για πληροφορίες - κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο κεντρικό πρακτορείο του Ε/Γ - Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΥΣ, το VIS TRAVEL, Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ παραλίας και Ιάσονος) ή στα τηλέφωνα 2421031059 και 31060

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3225627488736527181

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item