Δεύτερη μήνυση κατά Γαλάτη για παράβαση καθήκοντος

Δεύτερη μήνυση, αυτή τη φορά για παράβαση καθήκοντος όσον αφορά στη διαδικασία παραπομπής του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που αποφάσισε τ...


Δεύτερη μήνυση, αυτή τη φορά για παράβαση καθήκοντος όσον αφορά στη διαδικασία παραπομπής του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που αποφάσισε την απόλυσή του, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ, κ. Δημ. Κουτσιφέλης σε βάρος του προέδρου της Επιχείρησης, κ. Απόστολου Γαλάτη.
Με την μήνυση του αυτή, ο κ. Κουτσιφέλης ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του και την παραδειγματική του τιμωρία, δηλώνοντας ότι «επιφυλάσσεται για την αξίωση της συνολικής αποζημίωσης για την περιουσιακή του ζημία, καθώς και για την αξίωση της συνολικής χρηματικής ικανοποίησής του για την ηθική βλάβη που υπέστη, με αγωγή που θα καταθέσει στα πολιτικά Δικαστήρια»
Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στην μήνυση του κ. Κουτσιφέλη, ο μηνυόμενος με πρόθεση παρέβη τους νόμους και το καθήκον που αυτοί υπαγόρευαν, προκειμένου να τον βλάψει, έχοντας προαποφασίσει την με κάθε τρόπο εκδίωξή του από τη ΔΕΥΑΜΒ και την απόλυσή του.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουτσιφέλης είχε καταθέσει μήνυση κατά του κ. Γαλάτη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, και για απιστία στην υπηρεσία, σχετικά με την ακύρωση του διαγωνισμού για τον εκσυγχρονισμό του αντλιοστασίου του Βιολογικού Καθαρισμού.

Related

Sticky 5423336280954269232

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item