Επιχείρηση "θάνατος" στη Μακρινίτσα - Εικόνες σοκ

Την απόλυτη φρίκη βιώνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάτοικοι στη Μακρινίτσα. Δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν νεκρά τετράποδα από τις α...


Την απόλυτη φρίκη βιώνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάτοικοι στη Μακρινίτσα. Δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν νεκρά τετράποδα από τις αυλές, τα κτήματα, τα μονοπάτια και τα αυλάκια. Απάνθρωποι έχουν σπείρει φόλες στο χωριό, υποβάλλοντας δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα σε μαρτυρικό θάνατο. Ούτε ένα ούτε δύο: 24 ζώα, 9 σκυλιά και 14 γάτες έχουν βρει βασανιστικό θάνατο τις τελευταίες ημέρες.
Προχθες το πρωί κάτοικος του χωριού, βρέθηκε μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα. Ενας σκύλος κείτονταν νεκρός σε αυλάκι πάνω από την κεντρική πλατεία της Μακρινίτσας. Ηταν ένα ακόμη θύμα απάνθρωπων που τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν βαλθεί να ξεκληρίσουν όποιο τετράποδο κυκλοφορεί στο χωριό. Ηταν ένα ακόμη σοκ για κάτοικο του χωριού.
Ο συγκεκριμένος σκύλος δεν ήταν αδέσποτος. Είχε αφεντικό. Οπως και αρκετά από τα υπόλοιπα οκτώ σκυλιά που τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν νεκρά: άλλο σε αυλή, άλλο σε χωράφι, άλλο καταμεσής στα καλντερίμια της Μακρινίτσας. Ορισμένα από τα σκυλιά ήταν αδέσποτα, άλλα ήταν δεσποζόμενα.
Επιπλέον 15 γάτες βρήκαν επίσης μαρτυρικό θάνατο από φόλες. Σχεδόν κάθε μέρα κι ένα περιστατικό με νεκρό ζώο σημειώνεται στη Μακρινίτσα, όπου φαίνεται να υπάρχει σχέδιο ξεκληρίσματος τετράποδων.
Κάτοικοι της περιοχής ζουν την απόλυτη φρίκη και ζητούν μέτρα για την προστασία των ζώων που βρίσκουν το ένα μετά το άλλο μαρτυρικό θάνατο.ρεπορτάζ: Ελένη Χάνου για τον Ταχυδρόμο

Related

Sticky 9071155127035713621

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item