Ερώτηση ανεξάρτητων για αποδοχή μολυσματικών αποβλήτων στο ΧΥΤΑ

Ερώτηση για το αν το καταστατικό του ΧΥΤΑ προβλέπει ότι μπορεί να δέχεται απορρίμματα από άλλες περιφέρειες, αν δέχεται συγκεκριμένο κ...


Ερώτηση για το αν το καταστατικό του ΧΥΤΑ προβλέπει ότι μπορεί να δέχεται απορρίμματα από άλλες περιφέρειες, αν δέχεται συγκεκριμένο κωδικό  υγειονομικά αποστειρωμένων αποβλήτων, αν στο συμβόλαιο που έκλεισε με υγειονομική εταιρεία από την Τρίπολη για αποδοχή των αποβλήτων της αναφέρεται σε συγκεκριμένο κωδικό, αν ο ΧΥΤΑ κάνει δειγματοληψίες και χημικές αναλύσεις, κατέθεσαν στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου οι έξη ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία,  το Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ στις 7 Ιανουαρίου έλαβε απόφαση να δέχεται απόβλητα από την Τρίπολη και μάλιστα από ιδιωτική εταιρεία που αναζητούσε χώρο εναπόθεσης. Συγκεκριμένα η εταιρεία «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΣΗΣ – ANSY A.E.» κατέθεσε αίτημα στον ΣΥΔΙΣΑ, που έγινε δεκτό, για την μεταφορά και απόρριψη αποστειρωμένων ΕΑΑΜ (Επικίνδυνα Απόβλητα Αμιγώς Μολυσματικά), από την Μονάδα Διαχείρισης ΕΑΥΜ (Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων), που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, στον Χ.Υ.Τ.Α. Π.Σ. Βόλου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8817226671609515270

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item