Διασταύρωσαν στον αέρα τα ξίφη τους Θεοχαρόπουλος - Μπέος (βίντεο)

Νέες δηλώσεις έκανε σήμερα μιλώντας στον ASTRA και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο κ. Θ...


Νέες δηλώσεις έκανε σήμερα μιλώντας στον ASTRA και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο κ. Θεοχαρόπουλος επέμεινε στη θέση του για τον Αχιλλέα Μπέο λέγοντας ότι δεν περιποιεί τιμή στον Βόλο να έχει δήμαρχο τον κ. Μπέο, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη δήλωση Μπουκώρου, αφού ο βουλευτής της ΝΔ φαίνεται να ταυτίζεται με τον κ. Μπέο.
Ο κ. Μπέος παρενέβη τηλεφωνικά στην ίδια εκπομπή δίνοντας τη δική του απάντηση.

Δείτε το βίντεο:Νέα δήλωση Μπέου:
Συνεχίζει να προκαλεί θόρυβο μήπως και γίνει αντιληπτή η παρουσία του, ο θλιβερός και πολιτικά ανυπόληπτος, γυρολόγος της κεντροαριστεράς Θεοχαρόπουλος. Φυσικά δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω άλλο, καθώς από τέτοια εργαλεία του συστήματος ο λαός μας έχει υποφέρει και συνεχίζει ακόμη.
Να του θυμίσω, μόνο, του δημοκράτη της πλάκας, ότι υπόδικος είμαι από κάτι τύπους που υπηρέτησαν το βρομερό σύστημα που αναδεικνύει Θεοχαρόπουλους και σε κάθε περίπτωση δεν έχω καν κριθεί από τη Δικαιοσύνη για όσα μου άδικα μου αποδόθηκαν. Αντίθετα η κοινωνία με τίμησε και εξακολουθεί να το κάνει, αναγνωρίζοντας το σεβασμό και την προσφορά μου προς εκείνη.

Σε ό,τι αφορά δε τις «εκκλήσεις» του δεξιά και αριστερά για παρεμβάσεις, καλύτερα ας αποταθεί στον Ομπάμα και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις του ένδοξου και ανυπέρβλητου… μεγαλείου, από το οποίο μας έδειξε ότι διακατέχεται. Και είναι νέο παλικάρι…κρίμα…
ΥΓ. Από κοντά και η νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ. Οι άλλοι «πικραμένοι». Έσμιξαν τον καημό τους με του Θεοχαρόπουλου. Βέβαια το τι λένε αυτοί ελάχιστη έως καθόλου σημασία έχει. Γιατί στις Δημοκρατίες, ακόμα τουλάχιστον και στην Ελληνική, σημασία έχει τι λέει ο λαός. Και ο λαός μίλησε με σαφήνεια, τοποθετώντας τον καθένα μας εκεί που έκρινε. Εμάς στο Δήμο και αυτούς στο περιθώριο.

Related

Sticky 5208908978231956967

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item