Ηχητικά φανάρια για άτομα με προβλήματα όρασης ζητά ο Χ. Μπουκώρος

Την εγκατάσταση του απαραίτητου ηχητικού συστήματος στο σύνολο των φαναριών, προκειμένου να είναι ασφαλής η διέλευση των πεζών με προβλή...


Την εγκατάσταση του απαραίτητου ηχητικού συστήματος στο σύνολο των φαναριών, προκειμένου να είναι ασφαλής η διέλευση των πεζών με προβλήματα όρασης ζητά με ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής Μαγνησίας, η καθολική εφαρμογή του ηχητικού συστήματος αναμένεται να κάνει πιο φιλικό το αστικό περιβάλλον στα άτομα με αναπηρία όρασης που επιδιώκουν και μάχονται καθημερινά για καλύτερη ποιότητα ζωής. Η εύκολη μετακίνηση αυτών των ατόμων εντός αστικού ιστού δεν είναι απαγορευτικού κόστους για τον κρατικό προϋπολογισμό. Αντιθέτως, η καθολική εφαρμογή του ηχητικού συστήματος θα μετατρέψει τις πόλεις της χώρας σε σύγχρονες ευρωπαϊκές και φιλόξενες πόλεις για όλους τους πολίτες.
Συνοψίζοντας, ο βουλευτής Μαγνησίας έθεσε στους αρμόδιους υπουργούς το ερώτημα για το εάν προτίθενται να ενισχύσουν τους Δήμους της χώρας, ώστε να υλοποιηθεί η καθολική εφαρμογή των ηχητικών συστημάτων στους κόμβους σηματοδότησης και να διασφαλιστεί η διέλευση των ατόμων με προβλήματα όρασης.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4110088396086276169

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item