Πανικός στην Ερμού από εξαγριωμένο πιτμπουλ

Σοκ για δεκάδες Βολιώτες που χθες αργά το απόγευμα είδαν μπροστά στα μάτια τους pit bull να επιτίθεται σε μικρόσωμο σκυλί και να μην τ...


Σοκ για δεκάδες Βολιώτες που χθες αργά το απόγευμα είδαν μπροστά στα μάτια τους pit bull να επιτίθεται σε μικρόσωμο σκυλί και να μην το αφήνει από τα σαγόνια του.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 8:30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ερμού και Γκλαβάνη. Τόσο το pit bull όσο και ο μικρόσωμος σκύλος, συνοδεύονταν από τους ιδιοκτήτες τους και ήταν δεμένοι με λουριά. Τα δύο σκυλιά φαίνεται να διασταυρώθηκαν και το pit bull άρπαξε από το κεφάλι το μικρότερο, χωρίς να το αφήνει.
Η ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου σκύλου και περαστικοί άρχισαν να φωνάζουν, να πετούν μπουκάλια με νερό, μέχρι και σκουπόξυλα επιστράτευσε κάποιος για να καταφέρει να απελευθερώσει τον άτυχο σκύλο από τα δόντια του pit bull.
Ο ιδιοκτήτης του pit bull ήταν τελικώς εκείνος που κατάφερε να τον απομακρύνει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το σκυλάκι ήταν καταματωμένο.
Η ιδιοκτήτριά του απευθύνθηκε σε κτηνίατρο και στη συνέχεια ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.
Ωστόσο συγκεντρωμένοι στην Ερμού, σχολίαζαν πώς ένα επιθετικό από τη φύση του σκυλί, κυκλοφορεί χωρίς φίμωτρο και μάλιστα στην εμπορική αγορά όπου κυκλοφορούν πολλά μικρά παιδιά. 

taxydromos.gr

Related

Sticky 6200077472264114746

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item