Χρ. Μπουκώρος: Πολιτικό ολίσθημα Θεοχαρόπουλου σε βάρος της Ν.Δ.

Στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ  Θ. Θεοχαρόπουλο  και στην κριτική που άσκησε στη Ν.Δ. για την στήριξή της στη δημοτική αρχή Βόλου, απαντά ο βο...


Στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλο και στην κριτική που άσκησε στη Ν.Δ. για την στήριξή της στη δημοτική αρχή Βόλου, απαντά ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Μαγνησία, Χρήστος Μπουκώρος.
Η απάντηση του Χρ. Μπουκώρου
Πριν ο κ. Θεοχαρόπουλος διαπράξει το πολιτικό ολίσθημα να ζητήσει από τη Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση για τη διοίκηση του Δήμου Βόλου, θα έπρεπε να έχει το πολιτικό θάρρος να απολογηθεί στον ελληνικό λαό για το πολιτικό χτύπημα που κατάφερε το κόμμα του, η ΔΗΜΑΡ, εναντίον της χώρας. Ο κ. Θεοχαρόπουλος και η ΔΗΜΑΡ το Δεκέμβριο του 2014 αρνήθηκαν να συναινέσουν στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ανακόπτοντας την κοπιώδη προσπάθεια των Ελλήνων με αποτέλεσμα να έρθουν στην εξουσία,  με την ολέθρια επιλογή της ΔΗΜΑΡ, οι  εθνολαϊκιστές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Θυμίζουμε στον κ.  Θεοχαρόπουλο ότι το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο έκλεισε θέση μετά το εξευτελιστικό 0,40% που έλαβε το κόμμα του, είχε ακολουθήσει εντελώς αντίθετη πορεία. Τώρα ο ίδιος στεγάζεται στο ΠΑΣΟΚ, με το προκάλυμμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και ο πρώην αρχηγός του κ. Κουβέλης αναμένει υπουργείο από τον κ. Τσίπρα.
Εξαιρετικά βαρύ και άστοχο να παραδίδει μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας στους Βολιώτες και ιδιαίτερα στους Νεοδημοκράτες Βολιώτες. Όσο και αν το κόμμα του (ΔΗΜΑΡ) είναι απειροελάχιστο σε απήχηση, πρέπει να απολογηθεί για το μεγάλο κακό που προκάλεσε στη χώρα με τις επιλογές του. Εκτός αν συμφωνεί με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οπότε ίσως νοιώθει δικαιωμένος.
Ενημερώνουμε τον κ. Θεοχαρόπουλο ότι η Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του Βόλου υποστήριξε συγκεκριμένο υποψήφιο (Μιχάλης Μιτζικός) και παρά το ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα, από τη συγκεκριμένη δημοτική παράταξη εκφράζεται στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου.
Την ώρα που ο Βόλος εισπράττει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν βρήκε να πει ούτε κουβέντα για τον αποκλεισμό της περιοχής από όλα τα προγράμματα. Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών του Βόλου.

Related

Sticky 8956107189725212185

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item