Σοκ στη βολιώτικη αγορά από το λουκέτο του Μαρινόπουλου

Σοκ έχει προκαλέσει και στην τοπική αγορά του Βόλου η απόφαση της εταιρείας SUPER MARKET Μαρινόπουλος να ενταχθεί στον πτωχευτικό νόμο. ...


Σοκ έχει προκαλέσει και στην τοπική αγορά του Βόλου η απόφαση της εταιρείας SUPER MARKET Μαρινόπουλος να ενταχθεί στον πτωχευτικό νόμο.
Βολιώτικες επιχειρήσεις είχαν όλα αυτά τα χρόνια συνεργασία με το δίκτυο των καταστημάτων του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και οι οφειλές αγγίζουν αστρονομικό για τα τοπικά δεδομένα ποσό.
Η ΕΒΟΛ πρόσφατα είχε αποσύρει τα προιόντα της από τα ράφια των σούπερ μάρκετ και κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο ποσό ώστε να μην υπάρχουν οφειλές ληξιπρόθεσμες και με αυτή την έννοια συμπεριλαμβλανεται στους τυχερούς.
Η ΕΨΑ είναι μία εταιρεία η οποία είχε δεχθεί τον διακανονισμό που είχε προτείνει το σούπερ μάρκετ για εκταοντάδες χιιλιάδες ευρώ, όμως ποτέ δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα.
Το ίδιο και βολιώτικη εταιρεία σεκιούριτι, η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη των καταστημάτων για όλη την Ελλάδα. 
Και άλλες τοπικές επιχειρήσειςπου προμήθευαν τα σούπερ μάρκετ με αλίπαστα, με προιόντα αρτοποιίας και με απορρυπαντικά έχουν ήδη υποστεί μεγάλο πλήγμα. 
Στα καταστήματα του Βόλου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, απασχολούνται περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο. 

Related

Sticky 5268905481541514532

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item