Μελέτη για αποκατάσταση ζημιάς στο λιμάνι του Βόλου

Μελέτη εκπονεί ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου για την αποκατάσταση των υποσκαφών ακρομωλίου λιμένα Βόλου, μία ζημιά που έχει προκληθεί εδώ...


Μελέτη εκπονεί ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου για την αποκατάσταση των υποσκαφών ακρομωλίου λιμένα Βόλου, μία ζημιά που έχει προκληθεί εδώ και ένα χρόνο. Το θέμα ανέδειξε το voliotaki.blogspot.gr με ανάρτησή του στις 25 Ιουνίου. Σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Ο.Λ.Β. απαντά ότι έχει εντοπίσει από την πρώτη στιγμή την κατάρρευση τμήματος του προστατευτικού στηθαίου του ακρομωλίου και για προληπτικούς λόγους απέκλεισε προσωρινά το σημείο της βλάβης όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στον εν λόγω ιστότοπο.
Επιπλέον στις 11/05/2016 καταδυτικό συνεργείο προέβη στην ύφαλη επιθεώρηση του εν λόγω τμήματος για την αρχική διερεύνηση του μεγέθους της φθοράς του λιμενικού έργου.
Τέλος μετά από έρευνα αγοράς, στις 24/06/2016 ανατέθηκε η παροχή υπηρεσίας τεχνικού συμβούλου για την υποβοήθηση της τεχνικής υπηρεσίας στη σύνταξη της μελέτης «Αποκατάστασης των υποσκαφών ακρομωλίου λιμένα Βόλου». Με την ολοκλήρωση της μελέτης το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα για την αποκατάσταση του ακρομωλίου και την παράδοση του χώρου στους πολίτες.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3778424455264400456

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item