Καθάρισαν την παραλία και τον βυθό του Αναύρου

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με αφορμή τον εορτασμό της 5ης Ιουνίου 2016 ως Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στα πλαίσια της Ναυτι...


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με αφορμή τον εορτασμό της 5ης Ιουνίου 2016 ως Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στα πλαίσια της Ναυτικής Εβδομάδας που πραγματοποιείται στο Βόλο διοργάνωσε σήμερα στην παραλία Αναύρου Βόλου καθαρισμό ακτής και βυθού.
Η πόλη του Βόλου και ο τοπικός πληθυσμός της, είναι ιδιαίτερα γνωστοί για την ευαισθησία τους σε θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος. Έτσι κάθε χρόνο από την Υπηρεσία παράλληλα με την πιστή εφαρμογή μέτρων και ελέγχων, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάληψη πρωτοβουλιών και παρόμοιων δραστηριοτήτων, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους τους συναρμόδιους φορείς για ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης και εξασφαλίζοντας την όσον δυνατή συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας σε θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος.
Στο κάλεσμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου ανταποκρίθηκαν με οικολογική συνείδηση, τα κάτωθι σχολεία :9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 9ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 11ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 12ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας Βόλου και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός η «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ»,
καθώς και οι: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, η Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών και η Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Κεντρικής Ελλάδας. Από τη δράση αυτή συγκεντρώθηκαν σακούλες, πλαστικά μπουκάλια, λάστιχα καθώς και άλλα απορρίμματα που ρυπαίνουν τη θάλασσα και τις ακτές .

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3436235559324587704

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item