Πόσο θα πληρώσει ενοίκιο το τσίρκο που φιλοξενεί ο Βόλος;

Το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ θα πληρώσει ως μίσθωμα για δέκα ημέρες το Circo Magnifico Aquatico για την εγκατάσταση και χρήση  χώρο...


Το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ θα πληρώσει ως μίσθωμα για δέκα ημέρες το Circo Magnifico Aquatico για την εγκατάσταση και χρήση  χώρου στο Πεδίο του Άρεως. Το ύψος του μισθώματος εγκρίθηκε σήμερα από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Οικονομική Επιτροπή.
Ειδικότερα σύμφωνα με τις αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφάσισε κι έκανε δεκτό το αίτημα παραχώρησης χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία του CIRKO MAGNIFIKO ACQUATICO (χωρίς ζώα), για το χρονικό διάστημα από 16-6-2016 έως 26-6-2016 δεδομένου ότι κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει προγραμματιστεί άλλη κοινωνική εκδήλωση από το Δήμο στον χώρο, ούτε κάποια εμπορική δραστηριότητα, υπό τον όρο της τήρησης των διατάξεων περί κοινής ησυχίας και του σεβασμού προς τον χαρακτήρα της περιοχής και µε τη δέσμευση του επιχειρηματία ότι θα αποκαταστήσει τις ζημιές που θα προκληθούν από την τοποθέτηση των εγκαταστάσεων του τσίρκου και θα παραδώσει τον χώρο καθαρό. Η Οικονομική Επιτροπή με τη σειρά της όρισε ως μίσθωμα για την εκμίσθωση του χώρου το ποσό των 3.000 ευρώ πλέον χαρτοσήμου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3722998824402863379

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item