Ο Δήμος Βόλου τιμωρεί τους Βολιώτες! Απίστευτη ταλαιπωρία για ένα... καπρίτσιο! (φωτό)

Τα καπρίτσια της δημοτικής αρχής Βόλου πληρώνουν χιλιάδες Βολιώτες και επισκέπτες της πόλης και του Πηλίου, ύστερα από την απίθανη απόφα...


Τα καπρίτσια της δημοτικής αρχής Βόλου πληρώνουν χιλιάδες Βολιώτες και επισκέπτες της πόλης και του Πηλίου, ύστερα από την απίθανη απόφαση του Δήμου να κλείσει κάθε Κυριακή και αργίες το τούνελ του Περιφερειακού δρόμου από τον Βόλο προς την Αγριά και το Νότιο Πήλιο!
Παροιμιώδης ήταν η σημερινή ταλαιπωρία οδηγών, οι οποίοι έφταναν μέχρι την είσοδο της σήραγγας και η κυκλοφορία αναγκαστικά εκτρέποταν μέσω της Νέας Δημητριάδας! Τα παράπονα των οδηγών πολλά, αφού η διαδρομή είναι μεγαλύτερη κατά δύο χιλιόμετρα και προστίθονται και τρεις φωτεινοί σηματοδότες που κάνουν την καθυστέρηση ακόμα μεγαλύτερη.
Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι η μονοδρόμηση του τούνελ δεν έχει ουσιαστικά γίνει, αφού απαγορεύεται η κυκλοφορία στο δεύτερο ρεύμα από την Αγριά προς τον Βόλο! Άρα όλη η ταλαιπωρία και η ρύπανση της περιοχής της Νέας Δημητριάδας γίνεται προφανώς για ένα καπρίτσιο κάποιων εντός της δημοτικής αρχής!Η τιμωρία των πολιτών της συνοικίας, αλλά και η απίστευτες ουρές που σχηματίζονται φαίνεται ότι δε συγκινούν τον Δήμο Βόλου προκειμένου να αποσύρει άμεσα την αψυχολόγητη αυτή απόφαση να απαξιώσει το έργο της σήραγγας!
Ποιός τελικά δυσφημεί το Βόλο; Ποιός τελικά διώχνει τους επισκέπτες από την πόλη;
Γιατί ο Δήμαρχος του Βόλου δεν ανακαλεί αυτή την τραγική από κάθε άποψη απόφαση;

Related

Sticky 2974523863629693369

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item