Θ. Θεοχαρόπουλος: Ντροπή για την πόλη ο Αχ. Μπέος»

Σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή Βόλου άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. Θεοχαρόπουλος στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μαγνησία, χαρα...Σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή Βόλου άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. Θεοχαρόπουλος στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μαγνησία, χαρακτηρίζοντας τον Αχ. Μπέο, «ντροπή για την πόλη». Παράλληλα ανακοίνωσε ότι «κυοφορείται» μία σύμπραξη δημοκρατικών δυνάμεων για να αποτελέσει το διάδοχο σχήμα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ειδικότερα ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι μίλησε στην εκπομπή ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε από το πρωί με παραγωγικούς αλλά και συνδικαλιστικούς φορείς και πληροφορήθηκε για όλα τα ζητήματα του νομού, ώστε να προωθηθούν λύσεις μέσα από κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις. Ο κ. Θεοχαρόπουλος συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Βόλου ενώ είχε συνάντηση και με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου. Τάχθηκε δε υπέρ της αξιοποίησης του λιμανιού μέσω ΣΔΙΤ. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. τόνισε ότι αν δεν υπάρξει σχέδιο καταπολέμησης της ανεργίας δε θα βγει η χώρα από τη κρίση, κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένα μέτρα.
Τόνισε ότι οι λόγοι για τους οποίους κάποτε συγκροτήθηκε  η ΔΗΜ.ΑΡ. παραμένουν επίκαιροι όσο ποτέ, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την  ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς απέναντι στις αδιέξοδες πολιτικές της ΝΔ και της κυβέρνησης Τσίπρα. Όπως υπογράμμισε «Επιδιώκουμε ευρύτερες συνεργασίες. Στρατηγικός στόχος είναι η συνεργασία σοσιαλοδημοκρατικών δυνάμεων που θα απαντήσουν στον αριστερό λαϊκισμό του Τσίπρα και την λάθος αντιμετώπιση της κατάστασης από τη Ν.Δ. που σηκώθηκε και έφυγε από τη βουλή στη συζήτηση της τροπολογίας για τις offshore». Ξεκαθάρισε ότι το κίνημα «Παραιτηθείτε» αφορά πολίτες και δεν χειραγωγείται από κόμματα και δήλωσε ότι ο ίδιος δεν θα παραστεί στην κινητοποίηση ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Χαρακτήρισε πάντως απαράδεκτη την τοποθέτηση του υπουργού Παιδείας κ. Φίλη μου έκανε λόγο για δράση στα όρια της συνταγματικής ανοχής!.
«Ο Βόλος δεν αξίζει τη δημοτική αρχή Μπέου»
Ιδιαίτερα σοβαρά χαρακτήρισε τα προβλήματα του Δήμου ο κ. Θεοχαρόπουλος, με την διακυβέρνηση της ομάδας Μπέου, επισημαίνοντας ότι ¨Ο Μπέος είναι ντροπί για την πόλη και θα πρέπει όλοι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους». Ιδιαίτερα κάλεσε τη Ν.Δ. και το νέος της αρχηγό Κυριάκος Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει αν στηρίζει υπόγεια μια τέτοια δημοτική αρχή. «Αυτή είναι η μεταρρύθμιση που ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης» αναρωτήθηκε. Επιπλεόν τόνισε ότι θα υπάρξουν πρωτοβουλίες και ήδη έχουν ξεκινήσει ζυμώσεις για τη δημιουργία ενός μετώπου απέναντι σε αυτή τη δημοτική αρχή. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Δήμο στην δημοτική ομάδα Μπέου. Σε μια ομάδα που γνωρίζει πως θα πρέπει να ασκείται η αυτοδιοίκηση. Δουλεύουμε συστηματικά στο χώρο μας κι από κοινού για να υπάρξει προοδευτική λύση που θα παρουσιαστεί στους πολίτες. Απαιτούνται συσπειρώσεις και γίνονται ζυμώσεις. Η Αυτοδιοίκηση δε θα πρέπει να είναι χειραφετημένη από τα κόμματα». Τόνισε ότι ήταν λογικό οι πολίτες αλλά και οι πολιτικοί να νοιώθουν ένα μούδιασμα μετά την εκλογή μιας τέτοιας διοίκησης, αλλά τώρα «περάσαμε στις δράσεις και ετοιμάζουμε την εναλλακτική πρόταση».  Τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. συνόδευσαν στην περιοδεία του στο Βόλο, ο Τάσος Δαρσινός Υπεύθυνος Οργανωτικού της ΔΗΜ.ΑΡ., καθώς και οι κ.κ. Νατάσα Οικονόμου και Φώτης Λαμπρινίδης στελέχη της Περιφερειακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Related

Sticky 145994756079232020

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item