Θρήνος στην κηδεία του ταξίαρχου Αντώνη Δάρα

Τον διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού στο ΓΕΣ, ταξίαρχο Αντώνη Δάρα, αποχαιρέτησαν σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ο άτυχος στρατιωτικός απ...


Τον διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού στο ΓΕΣ, ταξίαρχο Αντώνη Δάρα, αποχαιρέτησαν σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ο άτυχος στρατιωτικός απεβίωσε ξαφνικά λόγω εμφράγματος του μυοκαρδίου.
Στην εξώδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τον αποχαιρέστησε η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας- Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και εκπρόσωποι της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, της 111 Πτέρυγας Μάχης, του γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ, οι διοικητές της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και του Λιμεναρχείου Βόλου, καθώς και πλήθος αξιωματικών και συμμαθητών του της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, στο Στεφανοβίκειο, όπου ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών και  από τη θέση του διοικητή.
ΚΗΔΕΊΑ
Ο Αντώνης Δάρας κατέλειπε  σύγυζο και τρία παιδιά. Τιμές στη σορό του απέδωσαν άγημα της 1ης Ταξ.Α.Σ., ενώ την ώρα που ολοκληρώθηκε η εξώδιος ακολουθία πάνω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου πέταξε σχηματισμό τεσσάρων ελικοπτέρων Apache, που έκαναν πτήση και πάνω από το Κοιμητήριο «Κούκος».
Τους επικήδειους εκφώνησαν συμμαθητής του στη σχολή και ο διευθυντής της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, ενώ η οικογένειά του ζήτησε αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ της ενίσχυσης του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
P60601-120957
Στην εξώδιο ακολουθία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο σρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασ. Τελλίδης, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Χρ. Μανωλάς, ο Γεν. Επιθεωρητής Στρατού αντιστράτηγος Ιωαν. Ηλιόπουλος, ο Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημ. Θωμαΐδης, ο Β’ υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλ. Οικονόμου, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Ιωάν. Μαυράκης, ο διοικητής της Α’ Στρατιάς αντιστράτηγος Ηλ. Λεοντάρης, ο επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κων. Γκατζογιάννης, κλιμάκιο του ΑΤΑ με επικεφαλής τον υπαρχηγό υποπτέραρχο Συμεών Ψιμούλη, ο ακούλουθος της Πρεσβείας των ΗΠΑ και δύο αξιωματικοί του γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ.
Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων  ο υπουργός και υφυπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος και Δημ. Βίτσας, και  ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικός Νικ. Τόσκας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4394247009888478511

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item