Ενημερωτική ημερίδα των Φοροτεχνικών για το νέο Ασφαλιστικό - Φορολογικό

Ο  Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας, διοργανώνει, την ΔΕΥΤΕΡΑ  13  ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ενημερωτική ημερίδα, με...Ο  Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας, διοργανώνει, την ΔΕΥΤΕΡΑ  13  ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ενημερωτική ημερίδα, με θέμα τον ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ 4387/2016, με σκοπό να γίνουν γνωστές οι ρυθμίσεις του νόμου και να οργανωθεί η αντιμετώπιση του. 

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο κ.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ πρώην Γ. Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ Φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Η ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στα Μελισσιάτικα στις  17.00  μ. μ.

Η ημερίδα δεν θα είναι ένα τεχνικό σεμινάριο προς τους λογιστές, για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του νόμου αλλά μία ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη αφενός για τις οικονομικές συνέπειες που θα  έχει η εφαρμογή του νόμου και αφετέρου για τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής του.  

Καλούμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη αλλά και κάθε συλλογικό, συνδικαλιστικό και επιστημονικό φορέα του νομού να συμμετέχει στην ημερίδα σε μια κοινή προσπάθεια ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης.


Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους!


ΤΟ  Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Παππάς
Ο αντιπρόεδρος Νίκος Πουμάνας
Η γραμματέας Σταυρούλα Μπέλου
Ο υπ. δημοσίων σχέσεων Νίκος Μπουρμπούλιας
Ο ταμίας Δημήτρης Τριανταφύλλου
Τα μέλη Βίκτωρας Πολυμέρου & Γιώργος Τολιόπουλος

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 965182541452909979

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item