Ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Jet Ski

Στο Βόλο φιλοξενείται από σήμερα (Δευτέρα 13 Ιουνίου) και μέχρι τις 18 του μήνα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski “Akropolis Jet Raid G...


Στο Βόλο φιλοξενείται από σήμερα (Δευτέρα 13 Ιουνίου) και μέχρι τις 18 του μήνα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski “Akropolis Jet Raid Greece”. Η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, στην παραλία της πόλης υπό τη μουσικές επιλογές του διάσημου Βέλγου dj, Στεφάν Λοράν και του συγκροτήματος κρουστών  Caracatu αλλά και με τη συμμετοχή μαθητριών της Σχολής Χορού Magic Steps .
jet1
Η παρέλαση των αθλητών ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη με Αργοναυτών, ενώ πραγματοποιήθηκε και επίδειξη flyboard κι ακολούθησε το χορευτικό πρόγραμμα από τμήματα σχολών χορού της πόλης και μουσικό πρόγραμμα.
Στο γεφυράκι που συνδέει την παραλία με το «κορδόνι» παρουσίασαν το πρόγραμμά τους οι μαζορέτες της Σχολής Χορού Chorus Line της Βάσως Τηλιοπούλου και on stage παρουσιάστηκαν χορευτικά κομμάτια οι μαθητές της Σχολής Χορού Libre Dance της Νένας Τσιαμάγκα. Το χορευτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την ομάδα GAK CREW που έλαβε το γ’ βραβείο στο βαλκανικό πρωτάθλημα Break Dance “Battle of the Year” σε χορογραφία των: Γιώργου Μερσίνη, Αλεξάντερ Τσάρα και Κωνσταντίνου Πανόπουλου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3593323647959381331

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item