Έναντι 20.000 ευρώ η φύλαξη του ΧΥΤΑ για το επόμενο επτάμηνο

Στην ίδια Εταιρεία, την «Swedish Systems Security MON EPE», η οποία διενεργούσε την φύλαξη του ΧΥΤΑ Βόλου μέχρι τις 12 Ιουλίου ανατέθη...


Στην ίδια Εταιρεία, την «Swedish Systems Security MON EPE», η οποία διενεργούσε την φύλαξη του ΧΥΤΑ Βόλου μέχρι τις 12 Ιουλίου ανατέθηκε, με απευθείας ανάθεση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, το έργο της φύλαξης του ΧΥΤΑ  και για τους επόμενους επτά μήνες, έναντι ποσού 20.000 ευρώ (συν ΦΠΑ).
Όπως προκύπτει από την ανάρτηση  σήμερα, των σχετικών εγγράφων και αποφάσεων, στη Διαύγεια, η προτέρα σύμβαση με την Εταιρεία λύθηκε στις 12 Ιουλίου – έναν μήνα νωρίτερα δηλαδή, από την ημερομηνία κανονικής λήξης της σύμβασης – κατόπιν δικής της αίτησης, «με επίκληση λόγων που αφορούν στη νομιμότητάς της» διότι «δεν εγκρίθηκε η πληρωμή του 1ουλογαριασμού από το ελεγκτικό συνέδριο Νομού Μαγνησίας».
Η ίδια Εταιρεία υπέβαλε νέα προσφορά αντί του ποσού των 6,23 ευρώ την ώρα και ανέλαβε εκ νέου το έργο της φύλαξης του ΧΥΤΑ, αφού παράλληλα, εγκρίθηκε η σχετική μελέτη παροχής υπηρεσιών φύλαξης, όπως και η διάθεση της σχετικής πίστωσης με την 45/2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7545228097224779194

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item