Στις 7:30 σήμερα το μνημόσυνο των παιδιών που χάθηκαν άδικα στην ΠΕΟ Βόλου - Λάρισας

Στις 7.30 το απόγευμα σήμερα θα τελεστεί το μνημόσυνο για τα τρία αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην παλιά εθνική οδό Βόλου ...


Στις 7.30 το απόγευμα σήμερα θα τελεστεί το μνημόσυνο για τα τρία αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην παλιά εθνική οδό Βόλου Λάρισας στο 36ο χλμ, στο ύψος μεταξύ Ριζομύλου και Στεφανοβικείου το 2014. Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στη 1.35 μετά τα μεσάνυχτα Τετάρτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Λάρισα (ο νεαρός πήγαινε τις δύο αδελφές από το Ριζόμυλο στο Στεφανοβίκειο όπου είναι το σπίτι τους), ενώ η νταλίκα, που μετέφερε φρούτα και οδηγούσε ένας 22χρονος από την Κόρινθο, είχε κατεύθυνση προς Βόλο. Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο ο νεαρός οδηγός όσο και οι δύο αδελφές που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο.  Από τη σύγκρουση τη ζωή τους έχασαν δυο αδελφές, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και πρόκειται για τις Κατερίνα και Ιωάννα Κουτσιαρή 18 και 21 χρονών αντίστοιχα και ο οδηγός του αυτοκινήτου, Φίλιππος Καπανιάρης 20 χρονών, κάτοικοι Στεφανοβικείου και Ριζομύλου αντίστοιχα. 
Μετά από έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, κανείς ακόμα δεν έχει ενδιαφερθεί να φτιάξει αυτόν τον δρόμο καρμανιόλα, που η κίνηση σε αυτόν έχει αυξηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια λόγω της υψηλής τιμής των διοδίων (3,90 € ανά διέλευση) στο Μοσχοχώρι. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3234616098520169983

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item