Ξόδεψε 80.000 ευρώ ο Βόλος για να ξηλώσει…ποδηλατοδρόμους

Ένα έργο σημαντικό για την πόλη ολοκληρώθηκε  και αφορά την αποξήλωση των ποδηλατοδρόμων, με την εποπτεία  της Τεχνικής Υπηρεσίας του ...


Ένα έργο σημαντικό για την πόλη ολοκληρώθηκε  και αφορά την αποξήλωση των ποδηλατοδρόμων, με την εποπτεία  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου.
Η νέα δημοτική αρχή τον Νοέμβριο του 2014 με σύμβαση 37.000 ευρώ ξεκίνησε την αποξήλωση των ποδηλατοδρόμων, την οποία  συνέχισε και με μια δεύτερη σύμβαση το  Μάιο του 2015  ύψους 18.000€.
Το αντικείμενο του έργου περιελάμβανε εργασίες όπως: κοπή οδοστρώματος και καθαίρεση των νησίδων σκυροδέματος, συμπλήρωση υλικού 3Α στην επισκευαζόμενη επιφάνεια, ασφαλτική επάλειψη και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας .
Έτσι αποξηλώθηκαν  οι νησίδες του ποδηλατόδρομου και αποκαταστάθηκαν με ασφαλτικό οι δρόμοι:
Εθνικής Αντιστάσεως, Μεταμορφώσεως, Μακρυγιάννη στο Βόλο,  Δημητρίου Πολιορκητού, Περσέως, Αθηνάς στη Νέα Δημητριάδα, Νεαπόλεως, Φιλικής Εταιρίας, Ύδρας στη Νεάπολη.
Με επόμενη σύμβαση ύψους 26.000 € συνεχίστηκε το έργο και ολοκληρώθηκε με την αποξήλωση όλων των υπόλοιπων ποδηλατοδρόμων. Στην Αντωνοπούλου, στη Μικρασιατών,  στην Κολοκοτρώνη, στη Νικηταρά, στην Παπανικολή και στην Ξάνθου.
Μέσα σε ένα χρόνο η νέα δημοτική αρχή ολοκλήρωσε την αποξήλωση των υφιστάμενου δικτύου ποδηλατοδρόμων σε όλη την πόλη, δαπανώντας συνολικά 81.000ευρώ.

Related

Sticky 6563709824389107758

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item