Παρέμβαση - απάντηση της ANSY AE στο TheNewspaper.gr για τον ΧΥΤΑ

Απάντηση στην είδηση που κατέγραψε το TheNewspaper.gr  ύστερα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο επιστημονικός συνεργάτης Νίκος Σπυρόπο...


Απάντηση στην είδηση που κατέγραψε το TheNewspaper.gr  ύστερα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο επιστημονικός συνεργάτης Νίκος Σπυρόπουλος, δίνει ο ίδιος, εκπροσωπώντας την ΑΝSY AE, την εταιρεία που μεταφέρει στον ΧΥΤΑ Βόλου επεξεργασμένα απόβλητα από την Τρίπολη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

"Υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας με τον παραπλανητικό τίτλο
«Και από άλλες πόλεις της Πελοποννήσου τα απορρίματα στον ΧΥΤΑ του Βόλου».

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας ΑNSY A.E. μεταφέρει επεξεργασμένα μη επικίνδυνα απόβλητα μόνο από υγειονομικές μονάδες και όχι από πόλεις γενικώς, όπως γράφετε. Όσον αφορά την ποσότητα των 65 τόνων το μήνα επεξεργασμένων μη επικίνδυνων αποβλήτων που μεταφέραμε στο ΧΥΤΑ Βόλου μέχρι να ανασταλεί η μεταφορά στις 02/06 αποτελεί μόλις το 0,7%  της μηνιαίας διάθεσης που δέχεται ο ΧΥΤΑ και επομένως δεν τίθεται κανένα θέμα βιωσιμότητας του ΧΥΤΑ.
Σας παρακαλούμε να τροποποιήσετε τον τίτλο του δημοσιεύματος γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ,

Για την ANSY A.E.
Νίκος Σπυρόπουλος"


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ TheNewspaper.gr

Αξιότιμε κ. Σπυρόπουλε,
σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και με την συνέντευξη που ο ίδιος παραχωρήσατε στον Δημ. Χαλά και στον ραδιοσταθμό ΒΕΡΑ FM σήμερα το πρωί, τα επεξεργασμένα απόβλητα που μεταφέρει η εταιρεία σας, δεν έρχονται μόνο από την Τρίπολη, αλλά και από υγειονομικές μονάδες, ιδιωτικά ιατρεία ή νοσοκομεία και άλλων πόλεων της Πελοποννήσου. Αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ μας και ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα σύμφωνα πάντα με δικές σας δηλώσεις. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6259530355054865337

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item