Μήνυση Κανελλή κατά Λιβογιάννη για εξύβριση και απειλή

Μήνυση για εξύβριση και απειλή υπέβαλλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής  εναντίον του δημοτικού συμβούλου της πλειοψη...


Μήνυση για εξύβριση και απειλή υπέβαλλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής  εναντίον του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Δημήτρη Λιβογιάννη . Ο κ. Λιβογιάννης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτόφωρου.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Κανελλής , χτες γύρω στις 21.30, σε καφέ που βρίσκεται κοντά στην Πλ. Ελευθερίας , ο κ. Λιβογιάννης ο οποίος βρισκόταν εκεί με παρέα, επιτέθηκε φραστικά στον κ. Κανελλή και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ η παρέα του προσπαθούσε να τον συγκρατήσει. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τα ποτήρι, όπως δήλωσε ο κ. Κανελλής και τον ανάγκασε να υποβάλλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου.
«Αυτό που έγινε χθες δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Είναι ο ορισμός του εκφασισμού της πολιτικής ζωής. Παρόντες ήταν δεκάδες μάρτυρες και τους καλώ να καταθέσουν την αλήθεια. Ο κ. Λιβογιάννης με έχει βρίσει επανειλλημένα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να ποινικοποιήσουμε την πολιτιή ζωή. Όμως εδώ μετέφεραν το φασισμό και την τρομοκρατία σε ένα δημόσιο χώρο. Ο κ. Λιβογιάννης είναι δικηγόρος και θα έπρεπ να γνωρίζει τους νόμους. Μα αποκάλεσε ρουφιάνο, φασίστα και όταν θα με βρει μόνο μου θα μου δείξει. Καλώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς,τους πολίτες να καταδικάσουν τέτοια φαινόμενα που πληγώνουν τη δημοκρατία.

Related

Sticky 5118458762584120047

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item