Απονομή διεθνούς βραβείου στην Βολιώτισσα Μαρία Αρφέ

Η επιτροπή αξιολόγησης και βραβείου “επιστολή αγάπης“ XVI Έκδοση, ομόφωνα αποφάσισε να απονείμει το διεθνές βραβείο στην Βολιώτισσα, ιτα...


Η επιτροπή αξιολόγησης και βραβείου “επιστολή αγάπης“ XVI Έκδοση, ομόφωνα αποφάσισε να απονείμει το διεθνές βραβείο στην Βολιώτισσα, ιταλικής καταγωγής Μαρία Αρφε για την δραστηριό-τητα της συγγραφέας και εκδότριας Ευρωπαϊκού επιπέδου. 
Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι “Η Μαρία Αρφε διατηρεί ψηλά το όνομα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με την δραστηριότητα της συγγραφέας και εκδότριας, προωθώντας την λογοτεχνία, το θέατρο και υποστηρίζοντας πολιτιστικούς θεσμούς διαφόρων χωρών. Η αφοσίωση της και το πάθος της, η αφοσίωση που εκφράζει με μεγάλο θάρρος σε πολλά μέτωπα την καθιστούν άτομο μοναδικό, και αναγνωρίζον-τας της εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας. Μόνο άτομα αυτού του επιπέδου και αυτής της αξίας μπορούν να υπερασπιστούν τις ευγενείς ιδέες και συναισθήματα που η ευρωπαϊκή ήπειρος διαφύλαξε πάντα με υπερηφάνεια και που δυστυχώς τους τελευταίους καιρούς ξεφτίζουν επικίνδυνα.”

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3854175629978579328

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item