«Αντάρτικο» στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Σταγιάτες από την τοποθέτηση,σήμερα το πρωί, χλωριωτή στη δεξαμενή του χωριού, που οι ίδιοι φροντί...


Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Σταγιάτες από την τοποθέτηση,σήμερα το πρωί, χλωριωτή στη δεξαμενή του χωριού, που οι ίδιοι φροντίζουν για τον καθαρισμό και τα δίκτυα. Εμποδίζουν το συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσει και ζητούν από τον πρόεδρο της να τους Επιχείρησης να τους ενημερώσει. Με μήνυση απείλησε τον Β. Γαλανόπουλο της Κίνησης Πολιτών για το νερό ο πρόεδρος της επιχείρησης ΑΠ. Γαλάτης σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο κ. Γαλανόπουλος από την Κίνηση Πολιτών για το Νερό, από νωρίς το πρωί , με την άφιξη του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κεντρική δεξαμενή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γαλανόπουλος, όλοι οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, εξοργισμένοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσουν από το σημείο, αν δεν τους εξηγήσουν βάσει ποιου νόμου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και τοποθέτησαν χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενή του χωριού και αν δεν βρεθεί στο σημείο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Α. Γαλάτης. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία προκειμένου να διευκολύνει την αποχώρηση του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ, όμως οι κάτοικοι έχουν φράξει το δρόμο.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γαλανόπουλος, η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον κ. Γαλάτη, κατέληξε σε μια ανευ προηγουμένου επίθεση εκ μέρους του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, ο οποίος μάλιστα απείλησε τον κ. Γαλανόπουλο ότι καταγράφει τη συνομιλία  και θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.


πηγη: ερτ

Related

Sticky 2595244720122996131

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item