Απάντηση Σαμαρτζή στον Αχιλλέα Μπέο για την αναβολή της δίκης

Στο παρασκήνιο της εκδίκασης της υπόθεσης Σαμαρτζή - Μπέου, ο κ. Άκης Σαμαρτζής προέβη στην παρακάτω δήλωση: "Δυστυχώς η ευγένεια ...


Στο παρασκήνιο της εκδίκασης της υπόθεσης Σαμαρτζή - Μπέου, ο κ. Άκης Σαμαρτζής προέβη στην παρακάτω δήλωση:
"Δυστυχώς η ευγένεια μου θεωρείται, από τον πρώην έγκλειστο φυλακών Ναυπλίου, υπόδικο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης καταδικασμένο πρωτόδικα για εκβιασμό, τον άνθρωπο που πρέπει να δίνει το παρόν στα αστυνομικά τμήματα, τον Αχιλλέα Μπέο που του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα, υποχώρηση κάνει μεγάλο λάθος.
Ο κύριος Μπέος στην σημερινή εκδίκαση της  υπόθεσης καταγράφηκε στα πρακτικά του δικαστηρίου ως ΑΠΩΝ γιατί ΔΕΝ προσήλθε στην διαδικασία. Φυσικά και σέβομαι, αντίθετα με αυτόν τις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων όπως αυτή των δικηγόρων του Βόλου για συνέχιση της αποχής τους όμως, αν ο ίδιος ήθελε να γίνει η δίκη με την απουσία δικηγόρων γιατί δεν προσήλθε στον φυσικό του δικαστή, όπως έπραξα εγώ;Δυστυχώς για τον έκπτωτο δήμαρχο Βόλου κ.Μπέο «τα γραπτά μένουν» και την Δευτέρα θα παρουσιάσουμε το αντίγραφο του πρακτικού της δίκης εφόσον έχει καθαρογραφεί για να διαπιστώσει ακόμα μια φορά όλος ο κόσμος ποιος είναι ο «Πινόκιο του Βόλου».
Όσον αφορά για την Παρασκευή 08/04/16 που ήταν να εκδικαστεί το αυτόφωρο θυμίζουμε για ακόμη μια φορά στον κ.Μπέο που προφανώς έχει επιλεκτική απώλεια μνήμης ότι εγώ και ο δικηγόρος μου Δημήτρης Βούλγαρης ήμασταν παρόντες στην δίκη, το δικαστήριο αναγκάστηκε να δώσει αναβολή της υπόθεσης γιατί ο κ. Μπέος δεν ήταν παρών, προτιμώντας την συνέντευξη τύπου από την εμφάνισή του στο φυσικό του δικαστή.
Τέλος υπενθυμίζωστον κ. Μπέο ότι αυτός θα πρέπει να φοβάται για την λογοδοσία του απέναντι στηΔικαιοσύνη για τη μήνυση που έχω καταθέσει σε βάροςτου για τα ποινικά αδικήματα της ψευδορκίας, της ψευδούς καταμήνυσης και τηςσυκοφαντικής δυσφήμησης, απλής και δια του τύπου .
Του εύχομαι ολόθερμα περαστικά για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του και καλό καλοκαίρι."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5729538448213160568

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item