Σημαντικές ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό στο Γ.Ν. Βόλου βλέπει ο Χ. Μπουκώρος

Τις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται στο νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την ...


Τις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται στο νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία των κλινικών, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές βάρδιες τονίζει σε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. 
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας, η κατάσταση έχει επιβαρυνθεί   ακόμη περισσότερο, καθώς πλήθος ασθενών έχει στραφεί πλέον προς το δημόσιο νοσοκομείο για την περίθαλψη οιασδήποτε βαρύτητας περιστατικών. Μέχρι στιγμής τα λειτουργικά κενά καλύπτονται με τρίμηνες αποσπάσεις εργαζομένων από άλλα νοσοκομεία, γεγονός που αποτελεί πρόσκαιρη και όχι μόνιμη λύση για το μοναδικό νοσοκομείο ενός Νομού, όπως η Μαγνησία. 

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος ρωτά τον Υπουργό Υγείας για το εάν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ελλείψεις σε μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των κλινικών αλλά και του Γ. Ν. Βόλου γενικότερα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2295232036885552170

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item